Despre noi

CUI: RO34607202
NR INR.: J8/894/2015
Sediul social : Brasov, Str Calea Fagarasului nr. 59

0749.409714

0729.759541

office@spis.ro

retur@spis.ro

PROGRAM:

Luni- Vineri 9:00-19:00


Din dorinta de a oferi produse cu un design deosebit si care sa imbunatateasca nivelul de confort al fiecarui utilizator  marim continuu gama de produse, ne asiguram de calitatea detaliilor si de rapiditate cu care acestea ajung la dumneavoastra.

Daca ai ales sa construiesti de la zero iti stam la dispozitie cu elemente necesare constructiilor precum distantieri din plastic, beton sau sarma, sisteme de izolare fonica, sisteme de etansare si hidroizolare,  sisteme de armare, geotextile si geomembrane    la  www.distantieri-armaturi.ro

Din 2017 suntem reprezentati oficiali ai * THRACE NG GRECIA pentru Republica Moldova pentru toata gama de produse de geotextile.

* Max Frank Germania.


Continuu ne marim gama cu produse de exceptie, prin design si calitate, obtinuta la un cost surprinzator de accesibil.

Ne propunem sa progresam ! Daca experienta ta a fost buna , sau din contra nesatisfacatoare o poti face cunoscuta pe pagina de facebook.

Pentru intrebari, nelamuriri sau dorinte speciale va rugam sa ne contactati la numerele  de telefon sau adresa de email afisate mai sus.

Comenzile se preiau telefonic sau prin email la adresa office@spis.ro in care va rugam sa specificati codul produsului dorit si un numar de telefon la care puteti fi contactat.